Lkpg med babes'n

I lördags (igår) tog vi 11.47 tåget till Linköping jag, Ida, Stina och lillsyrran.
Gick inne i stan och alla blev nöjda på sitt speciella sätt. Ida för att hon köpte sina efterlängtade svarta chinos, jag för att jag köpte skor (min största passion här i världen), Stina för att hon inte köpte något alls överhuvudtaget och syrran för att hon översteg sin budget ;) Sen var det ju väldigt skoj när Ida blev jagad av en geting med sin stukade fot, när Skitkärringen kom och när Stina sprang åt fel håll i rulltrappan! x)
Haha ni är bäst tjejer och fan vad kul jag hade <3


Skorna jag köpte till hösten :)


Fest hos Cissi i fredags :)

Blev hämtad tillslut o vi körde ut till Norraby :)
Kul var det, speciellt lite senare när det hade kommit lite mer folk :)
Den bästa tiden att anlända är nog egentligen vid 21.00. Då har det oftast hunnit komma igång och samtidigt har man många timmar på sig att festa :)
Blev avsläppta i stan sen jag, Sara L, Becca och Adam o gick o ragga käk och mjukglass på citygrillen, satt fint ;)
Tack mina älsklingar för en lyckad kväll<3

Jag och August i matteklassen :)

Sara (som bjöd med mig), Michaela och Wickis :)

Och kvällens partytrick var att fixa gipsad fot och kryckor... :P


Väntan

Det värsta som finns är väntan...
Just nu sitter jag färdigklädd och väntar på att Sara ska bli färdig så att Alex (som tog körkort igår) ska kunna komma och hämta oss. Vi ska ut till Norraby på feeeeest :D
Försöker fördriva tiden vid datorn, men fuck vad tråkigt det är :(
Skynda dig nu unge!!

Plugget och rutinerna är igång igen!

Plugget drog igång på allvar redan i fredags. Har som tur är rätt slappt schema med sovmornar och stora hål. Jag försöker att nästan alltid utnyttja hålen till att plugga. För det är skönt att ha lite avklarat när man kommer hem:) Plus att min klass är full utav smartheads som man kan få hjälp av :)
Rutinerna är väl inte igång riktigt än iofs. Jag är uppe alldeles för länge på kvällarna, och idag somnade jag både på historian och på kemin..
Och än sålänge är det bara innebandyträningarna jag går på. Men det ska ändras till nästa vecka. Bålstryketräning, boxning och gympa också :) Längtar redan, hatar att känna mig otränad:/


Silverschampo

Jag har fått låna ett silverschampo av Johanna, som verkligen fungerar :)
Det tar bort gula toner efter blekning/slingning.
Finns bla. att köpa här .
Knappt 150 kr för 250 ml. Skölj ur efter 1-15 minuter, efter egen önskan.
Try it blondies ;)

Sista måndagen på lovet..

Vill utnyttja de sista dagarna på lovet till fullo.
Så började dagen med massa snack på Gotteriet med Hedvid, Lovisa, Jeffe och Gizela. Kul att äntligen se er igen :)
Sedan skulle jag hem o fixa ngt käk, fick bli tortelini för att det är så enkelt att bara koka upp ;) På tal om det så har det blivit sjukt mycket pasta under lovet! Inte så bra, jag vet...
Drog hem till snusket sen (Sara Strömberg) och fick äntligen se hennes crib :)
Vi åkte till stan och mötte upp Stina som äntligen har kommit hem från sina två veckor i Österrike :)
Blev asdeppig av dom två när de skulle köpa kolligieblock och kalendrar :/
Usch, vill inte tänka på skolan!!
Sen var det innebandyträning vilket alltid är kul förstås :)
Och nu sitter jag här, men har bestämt mig för att lägga mig redan vid 12 ikväll för att vänja mig. Har alltid svårt att somna tidigt så jag måste öva på det vettni ;)
Sen blir jag väl tvungen att börja läsa i min engelskabok som ska vara utläst tills på torsdag :( Ännu mera usch!
Puss!

Ibland är man dumsnål...

Har kollat in de här klänningarna från Stylebystars sedan i våras men alltid skjutit på att beställa dom med tanken att vänta tills jag har lite mera pengar. Men se nu, nu är sommaren snart slut och jag kommer inte ha användning för dom speciellt länge till. Men tänkte ändå tipsa er om dom. De följande kostar från 299-499 kr.




De riktiga vännerna, de är de jag älskar mest!

Jag är så glad för att det finns de personer, som ser djupare i mig en vad andra gör. De som inte dömmer mig utefter vad de ser en fredagskväll eller liknande. De som fortfarande finns kvar där dag ut och dag in och ser mig för den jag egentligen är :) De som ger mig andra chanser och förstår att jag kan göra misstag. De som fortfarande finns kvar vid min sida trots att jag har svikit. De som jag med säkerhet vet vill vara med mig, även om jag har en dålig dag och inte är rolig för fem öre. De som med egna initativ tar tag i mitt liv och hjälper mig.
Tack för att ni finns, för hade ni inte funnits och sett den riktiga jag så hade jag blivit den ytliga person med endast de egenskaperna som vissa idioter lockar fram och lägger märke till.
Jag har inte alltid varit mig själv på senaste tiden, men jag finns fortfarande kvar inte allt för långt inne. Dags för mig att bli mig själv igen. Med er är det möjligt :)
Hade aldrig klarat det utan er, så all min kärlek och respekt åt er<3

Göteborg:)

Spenderade en natt i gbg. Åkte dit för att hjälpa min bror att flytta som sagt. Han bor i ett rum i en stort hus tsm med kanske 10 andra pers och med gemansamt badrum och kök. I november flyttar han till en riktig studentlägenhet istället :) Bor skitnära Liseberg och centrum med för den delen, så blir perfekt att åka dit! :)
I lördags kväll åkte vi till släkten i Kungälv ungefär och åt middag mm. Sedan fick vi låna huset över natten då de själva åkte till stugan vid kusten istället :) Det var faktiskt jättemysigt :)


Idag, söndag, hann jag och syrran med att dra stan. Men hade inget särskilt stor budget att röra mig med, så blev inte så mkt. Men hittade iaf ett linne på Monki för 180 kr. Och 2 tubtoppar på Gina Tricot för endast 29 kr/st. Letade efter ett par chinos också, men ingen av oss hittade några som vi tyckte var perfekta tyvärr.

(bilder kommer snart, batterierna till kameran laddas över natten)

Fest hos Becca! :)

Jaha, Adams mobil ringde kl. 8.00 imorse och det var bara för mig att gå upp och åka hem ifrån Becca. Städningen får de klara av själva, ledsen. Fick inte mkt sömn inatt, då Mirre låg och gorma och stöna i mitt öra så fort jag hade somnat :(


Iaf, festade hos Becca igår med de vanliga + mjölbykillar :)
Det var fun, fun, fun och det var sista festen innan skolan börjar! Sen kommer det bli lite lugnare framöver.
Idag kan jag knappt gå, det är sånt man alltid känner dagen därpå. Föll fritt och slog i hälarna i en bänk, lite svullet och skit, men det lär väl gå över med tiden..
Försöker komma på något sånt där sjukt och kul som alltid brukar hända, men kommer inte ihåg något just nu. Minnena brukar komma ikapp efter någon dag ;)
Och på något sätt missar jag alltid allt som händer, jämt är det så. Vetifan vart jag tar vägen :S
A visst ja! Mirre var rätt tänd på Beccas lillebror, det var rätt skoj faktiskt ;) Lycka till med 92:an hörru! Se det från den ljusa sidan; han är iaf inte 93:a;) (pik till Sara S.)

Nu ska jag in i duschen och sen åka till Göteborg med familjen istället för med Elin och co. (Det var egentligen planerat att åka buss och gå på The Voice Show och Liseberg med dom, men det rann ut i sanden..)
Min bror ska flytta dit nu och börja plugga på Chalmers på tisdag. Så åker dit med en massa skit och hoppas också såklart på en runda in the city :)
Har sett ett linne på Monki som jag måste köpa!
Först var det inte meningen att jag skulle få åka med heller för att de skulle få plats med en jävla bokhylla i bilen.
Kul att veta att man ersätts av en bokhylla :( Men sen fick de nog lite dåligt samvete mina päron, för mamma ringde hem från jobbet igår morse och sa att det var klart att jag skulle få åka med..
Kommer hem på söndag eftermiddag antar jag, då jävlar har jag endel girls att snacka med x)
Vi hörs, och ha en fortsatt bra helg!

Grattis Mirre 17 år!

Fick en härlig start på dagen, då jag försov mig en timme. Skulle träffa Sara, men det löste sig iaf och hon kom hit vid 12.00 istället :)
Lite senare tog vi en promenad och gick upp till kyrkogården. Älskar kyrkogårdens, tystnad och vackra vyer. Skulle kunna sitta där hur länge som helst och bara filosofera. Tror att det är viktigt att alla har en sådan plats.
Hann slänga i mig lite kycklingrester när vi kommit hem och drig sedan till torget och träffade Elin.
Hon skulle göra hårförlängning och det blev verkligen jättefint :) Och så hitta hon en fin precis nyinkommen tröja på JC med.

Före

Efter

Sedan var det att stressa hem och byta om till Mirres födelsedagsmiddag innan Saras pappa skulle hinna hit o tuta.
Asmysigt att komma ut till Rönnestad och landet. Det en annan sorts atmosför där. All stress o alla ljud liksom bara försvinner :) Älskart!
Blev sallad o grillat utav grillmästaren, och nu även min bästa vän, Mirres far:) (bästisar för att jag sa att han inte var tjock)

Hungriga tjejer :)

Födelsedagsbarnet :)
Nu blir det snart sängen, men först ska jag sitta o nörda lite :)
Puss&Godnatt!


Moderocken

Jaha, nu höll jag på att glömma bort att skriva ett inlägg så som jag hade lovat, men kom på det i sista sekund :)
Dagen startades med en fika på Siesta med Miriam och Sara S. :)
Sara S. hade lunchrast från jobbet på Noll-Sexton, så vi kom o gjorde henne sällskap.
Och Sara den jävla givmilda ungen betalade mitt fika för att jag inte hade några pengar. De har jag nog fan åkt bort, på tåg och på livsfarliga karuseller. Iaf, tack Sara S. <3
Sedan drog vi in till hennes affär o larvade oss som fan (var på det humöret) och tro fan det att Snygg-väktaren kommer in när jag, asgarvande, provar den fulaste kappan som fanns i hela affären. :S
Provade även söta små bebiskläder och mammakläder och ett specialutformat amningslinne. Till vilken nytta, tänker ni kanske nu? Ja, inte fan är det för att jag är gravid iaf ;)

Haha, som tur är så är detta inte någon modeblogg för i sånna fall så hade väl detta inneburit slutet för den x)
Förlåt Sara, men den var gräslig! Denna kan dock bli er för ynka 2000 :-

Sedan lämnade vi Sara S. så hon kunde få jobba ifred och så vi inte skulle skrämma iväg flera kunder.
Vi drog hem till mig och det kom världens åskväder precis ovanför. Så vi tillbringade 3 timmar i sängen, Mirre med Systrar i jeans-boken och jag vid datorn såklart ;) Sen satt vi där och det var fan mysigt, även om vi kanske inte var allt för sociala mot varandra.

Sen var det innebandyträning inomhus, and I love it :)
Träningsmatch på söndag mot Mjölby, men jag kan inte vara med för ska till Göteborg då.
Drog över lite med, så var väl hemma lite innan 22.00.

Duschade och sprang över till Sara L. och Johanna, åt kladdkaka och glodde på tv :)
Prodject Runway och Sex and the City
Ett perfekt avslut på dagen :)
Eller ja, blev väl lite trassel när jag kom hem sen. Önskar bara att jag kunde fått sköta mina egna saker utan att folk ska lägga sig i! Men det är löst nu, hoppas jag verkligen iaf :)
Löööv it!
Löööv it!

Italien

Bättre sent än aldrig har jag hört någon säga en gång... ;)
Jag har inte hunnit blogga något överhuvudtaget sen jag kom hem från Italien för snart 4 veckor sen.
Men nu har jag 1,5 timmar på mig innan Mirre kommer hit :)

Tänkte dra några hissar o dissar med semestern i Italien:
Dissar:
1. Speedos -
Finns fan inget äckligare! Vill man se ditt könsorgan så kan man fixa det på andra sett. Och dessutom, vad fan gör en 40/50- årig karl i stringbadbyxor!?
2. (Strand)Försäljare - När man ligger o halvsover i solen på stranden, inte fan orkar man glo på massa importerat skit som folk säljer. Blev så jävla trött på "looki-looki, nice price my lady"!
3. Surfittor - Visst de finns överallt o inte bara i Italien, men det var där jag råkade ut för två stycken. En italiensk tant som började härja på sitt språk fast hon fattade att jag inte förstog. Alltså gjorde hon det bara för att hon blev tillfredsställd av det eller något. 

Hissar:
1. Klimatet - Finns inget bättre än att vakna upp klockan 9 och kunna gå ner till havet och sola och bada direkt :) Att svettas så fort man rör på sig och att knappt kunna sova om natten pga. hettan, det är underbart :) Ska köpa hus i ett medelhavsland när jag har gift mig rikt, för det är där jag trivs som bäst!
2. Killarna - Nog för att italienare över lag är sliskiga, och att 50-åringar spanar in småtjejer som oss är oerhört äckligt. Men landet har också sina guldkorn :) Brunbrända o med bruna snälla ögon :)
3. Lättheten - Allt tas liksom med en större lätthet där nere än vad det görs här hemma. Problemen blir mindre och det mesta tas med en klackspark. Och folket är över lag mycket trevligare och öppnare :)



För mycket fler bilder kan ni besöka min bilddagbok och kolla 12 juli - 20 juli
http://stendal.bilddagboken.se

RSS 2.0